A Kutyapártnak nem kellett a bejutó hely, amit Márki-Zay ígért nekik

POLITIKA
2021 október 27., 19:04
comments 114

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke kedden arról beszélt a Hit Gyülekezetéhez tartozó Hit Rádióban, hogy néhány nappal korábban Márki-Zay felhívta, hogy ne induljanak önállóan. Elmondása szerint cserébe megpróbált volna szerezni egy listás helyet a saját magának kialkudott hetedik ellenzéki frakcióban.

link Forrás

Kicsit félreérti a dolgot, tehát mi nem véletlenül indulunk külön. Biztos megegyezhettünk volna akár az önkormányzati választáson. Én azt gondolom, hogy ha mi megkeressük a többi pártot, akkor megegyezhettünk volna ezen az országgyűlésin is, hogy akkor mi is kérünk ilyen helyeket meg stb. Mi nem szeretnénk velük elindulni, mert sok szereplőt annyira problémásnak tartunk” - mondta Kovács Gergely, majd hozzátette, hogy egyébként örülne, ha „bárki leváltaná, ami idenőtt az ország tetejére az elmúlt években”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.