A Kutyapártnak nem kellett a bejutó hely, amit Márki-Zay ígért nekik

POLITIKA
2021 október 27., 19:04
comments 114

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke kedden arról beszélt a Hit Gyülekezetéhez tartozó Hit Rádióban, hogy néhány nappal korábban Márki-Zay felhívta, hogy ne induljanak önállóan. Elmondása szerint cserébe megpróbált volna szerezni egy listás helyet a saját magának kialkudott hetedik ellenzéki frakcióban.

Kicsit félreérti a dolgot, tehát mi nem véletlenül indulunk külön. Biztos megegyezhettünk volna akár az önkormányzati választáson. Én azt gondolom, hogy ha mi megkeressük a többi pártot, akkor megegyezhettünk volna ezen az országgyűlésin is, hogy akkor mi is kérünk ilyen helyeket meg stb. Mi nem szeretnénk velük elindulni, mert sok szereplőt annyira problémásnak tartunk” - mondta Kovács Gergely, majd hozzátette, hogy egyébként örülne, ha „bárki leváltaná, ami idenőtt az ország tetejére az elmúlt években”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt