Garancsi cége ír tanulmányt az államnak a Keleti pályaudvar környékének üzleti hasznosításáról

építészet
2021 november 04., 17:45
comments 3

A kormány még december végén adott 800 millió forintot arra, hogy Máger Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter és a MÁV készítsen részletes megvalósíthatósági tanulmányokat a Verseny utca és Dózsa György út által határolt területek üzleti hasznosításáról. Erre ki is választották a NER kedvenc ingatlanfejlesztőjét.

Mager Andrea és Garancsi István
photo_camera Mager Andrea és Garancsi István Fotó: botost/444.hu

A K-Monitor a MÁV szerződései között most megtalálta, hogy a társaság szeptember közepén éppen a miniszterelnököt meccsekre reptető Garancsi István egyik cégét, a Property Market Kft.-t bízta meg azzal, hogy készítsen részletes megvalósíthatósági tanulmányt a Keleti pályaudvar környékéről 63,5 millió forintért. Ugyanez a cég intézi egyébként a Kopaszi-gátnál zajló építkezést, és szintén ők építenek üvegkockákat a Dürer helyére is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.