Koronavírussal vitték kórházba a híres oltásellenes orvost Szlovákiában, súlyos lehet az állapota

járvány
2021 november 17., 20:40
comments 3

Koronavírus-fertőzéssel kezelik a Pozsonyi Egyetemi Kórházban a híres oltásellenes orvost, Michal Pijákot – számolt be róla a SME hírére hivatkozva a Parameter.sk. Egy kórházi forrás a lapnak megerősítette, hogy az orvos állapota súlyos. Piják a járvány ellen az első vonalban harcoló orvosok elleni támadásaival szerzett magának hírnevet, bírálta többek közt Jakub Hložník aneszteziológiai főorvost, valamint Peter Sabaka járványügyi szakértőt is. Piják nemcsak híres oltásellenző, hanem az Ivermectin propagátora is. A "gyógyszert" nemrégiben „kísérleti kúraként” kezdte el használni, noha a közösségi hálón azt állította, hogy eddig nem kapta el a koronavírust.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.