Ideje megtanulniuk a gyerekeknek, hogy a Mikulásnak a fideszes képviselő viszi el a kívánságokat és szerez tőle csokit

2021 november 24., szerda 13:44
9

Szép hagyománya van nálunk annak, hogy a politikusok hogyan próbálják becserkészni a gyerekeket Mikulás környékén. Volt olyan, aki az óvodában kivette a Mikulás kezéből az ajándékot, és ő adta oda a meglepődött gyerekeknek. De az is előfordult, hogy a Mikulás hozzá sem nyúlhatott a zsákjához, a képviselő maga turkált benne. Előfordult az is, hogy kicsit arrébb ültették le a Mikulást, hogy ne zavarja a csomagokat osztogató polgármestert. Nem csoda, hogy előfordult az is, hogy a hálás iskolások a kedves polgármester bácsinak köszönték meg levélben a Mikulástól kapott ajándékokat.

Na, ezen a magas szinten tudott még emelni Pócs János, Jászság fideszes képviselője. Ő arra kéri a gyerekeket, hogy a Mikulásnak szóló levelet a Képviselői Irodánál lévő postaládába dobják be, a

„leveleiteket munkatársaim segítségével közvetlenül juttatjuk el a Mikulás részére, aki hálája jeléül csokoládé Mikulással ajándékoz meg Benneteket! 🎁 A levelek közül sorsolás útján néhány Gyermek kívánsága valóra válik. ✨"

Pócs a Blikknek azt mondta, hogy „politikai ellenfeleim rosszindulatú kifogásait lerázom magamról, mint kutya a vizet”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt