Őrült dráma Felcsúton, a Puskás Akadémia a 93. percben bukott el 2 pontot a Zalaegerszeg elleni rangadón

foci
2021 november 28., 17:20
comments 10

Az MTI tudósítása szerint Skribek Alen kihagyott ziccerével indult a találkozó, és utána is a zalaiak játszottak veszélyesebben, azonban minden helyzetüket elpuskázták, vagy Markek Tamás védett bravúrral. A félidő közepétől mutatott először életjeleket a passzívan futballozó Puskás Akadémia, komoly lehetősége viszont nem akadt.

A fordulást követően a szünetben kettőt cserélő felcsútiak szerezték meg a vezetést, ám a játék képe nem változott: a ZTE támadott és birtokolta többet a labdát, a hazaiak védekeztek. Nagy energiákat mozgósított az egyenlítés érdekében a vendégcsapat, ám Markek mindent védett. A végén eldönthette volna a meccset a Puskás Akadémia, ehelyett a zalaiak egyenlítettek Zimonyi Dávid jóvoltából a 93. percben, megmentve egy pontot.

Óriási esélyt szalasztott el a pontvesztéssel a tabellaharmadik felcsúti együttes, hiszen megelőzhette volna a Kisvárdát, sőt beérhette volna a listavezető FTC-t is az NB I-es labdarúgó-bajnokságban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.