Kocsis Máté szerint Kövér szavai sokkal súlyosabbak annál, mint hogy félreértelmezzék őket

video
2021 november 29., 19:48
comments 13
  • Az ellenzék jelenti a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázatot - erről beszélt Kövér László a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok fennálásának harmincadik évfordulóján egy ünnepségen, az Alkotmányvédelmi Hivatal központjában tavaly.
  • A házelnök beszédét rögzítették.
  • A felvételt most kiszivárogtatták a Direkt36-nak, amely szombaton publikálta azt.
  • Az ellenzék szerint Kövér „a törvényes rend, a szolgálatok alkotmányos kötelességének megszegésére buzdít, amikor a legsúlyosabb nemzetbiztonsági veszélyként azonosítja az ellenzéket, tőlük várva annak elhárítását”. Ezért lemondásra szólították fel a házelnököt.
  • Az Országgyűlés plenáris ülésén kérdeztük minderről a képviselőket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.