Blikk: Joshi Bharat otthagyja a Life TV-t, miután Kelemen Beatrix eladta azt

Média
2021 december 02., 08:34
comments 4

Joshi Bharat szerződése a Life TV-nél az év végéig szól, de nem akarja meghosszabbítani, pedig a szeptemberi sajtótájékoztatón még új műsoráról beszélt – írja a Blikk, hozzátéve, hogy akkor még Kelemen Beatrix irányította a csatornát, azonban Mészáros Lőrinc volt felesége azóta eladta a csatornát, ami a Vaszily Miklós társtulajdonában lévő, Mészáros-közeli Progress Media Hungary Kft.-hez került.

Joshi Bharat távozásának érdekessége meg úgy jön ide, hogy ő Kelemen Beatrix új párja.

A Life TV sajtóosztálya a Blikknek az ügyben azt mondta, „Joshi Bharatnak érvényes szerződése van a csatornával, a következő szezon műsorstruktúrájáról pedig még korai lenne beszélni”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt