Fedezd fel az egyetlen különbséget a két fotó között, amit két, egykor jóval befolyásosabb fideszes osztott meg

2021 december 7., kedd 8:54
17

A politikai kavarások, sértődések és hátbadöfések műfajának rajongói remekül szórakozhatnak azon, hogy egyetlen eseményről mennyire eltérő fotók tudnak megjelenni fideszes politikusok közösségi oldalán.

Hétfőn ülésezett a vidékfejlesztési kormánybizottság, és erről már aznap beszámolt Lázár János, ezzel a fotóval:

Fotó: Lázár János Facebook

Erről az eseményről kedden megosztott egy fotót Navracsics Tibor is, aki uniós biztosi feladatai után tért vissza Magyarországra, hogy szakmai kompetenciáját többek között vidéki mozik programjának kritizálásában kamatoztathassa. A Navracsics által megosztott fotó egy lényeges ponton tér el a hétfőn megismert fényképtől:

Fotó: Navracsics Tibor Facebook

Igen, valahogy pont nem fért fel rá Lázár János.

A két, egykor jóval befolyásosabb fideszes politikus konfliktusa jól ismert, pedig korábban szoros kapcsolat volt köztük: Navracsics gyakorlatilag mentora volt Lázárnak, egyengette párton belüli pályáját is. 2010 után azonban Orbán Viktor több alkalommal is Lázárt jelölte ki, hogy hajtson végre olyan változásokat, melyekről lehetett tudni, hogy Navracsics nem ért velük egyet. Rényi Pál Dániel 2014-ben a Magyar Narancsba írt hosszabban arról, hogy Orbán Viktor hogyan versenyeztette meg a két befolyásos politikust, majd hogyan került Lázár a csúcsminisztérium élére. Igaz, csak pár évre, hiszen az elmúlt időszakban Lázár látványosan kiszorult a NER felsővezetéséből, mostanában leginkább a német élelmiszermultik elleni kirohanásaival és a Szeged-Hódmezővásárhely között közlekedő villamossal tudott bekerülni a sajtóba.

Update: még egyszer ránézve a fotókra, rájöttem, hogy nem is ez az egyetlen különbség, hiszen az egyiken nem visel Stumpf István szemüveget, míg a másikon igen.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt