8 jó tanács az élethez Völner Pál államtitkár úrtól

életmód
2021 december 08., 10:50
comments 8

Völner Pál államtitkár életébe, gondolataiba 2019-ben a Hír Tv Őszintén című műsorában nyerhettünk betekintést.

link Forrás

A fideszes parlamenti képviselő – akiről első sorban az derült ki, hogy mélyen vallásos ember – a műsorban örök érvényű tanulságokat, jó tanácsokat fogalmazott meg saját életével kapcsolatban.

1. A politika arra jó, hogy az ember az önfegyelmét tudja gyakorlatoztatni.

link Forrás

2. Ne hozz szégyent a tanáraidra!

link Forrás

3. Várszegi Asztrik tanításai

link Forrás

4. Az ember élje meg a hitét!

link Forrás

5. A hét úgy teljen el, hogy az ember mindig szem előtt tartsa, hogy mi jót tett!

link Forrás

6. Meg kell nézni, mit tudunk tenni, hogy legalább ne kelljen szégyenkeznünk!

link Forrás

7. Az ember nem lehet túl szerény.

link Forrás

8. Mindenkinek a maga helyén megvan a maga felelőssége.

link Forrás

A Legfőbb Ügyészség kedd reggel bejelentette, hogy Polt Péter legfőbb ügyész az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára mentelmi jogának felfüggesztését indítványozta bűnszövetségben, üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett hivatali vesztegetés megalapozott gyanúja miatt. A Fidesz-KDNP megszavazza majd Völner Pál mentelmi jogának felfüggesztését.

Az ügyészség szerint megalapozott a gyanú, hogy a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökétől – aki Dubajba tartott, amikor letartóztatták a repülőtéren – hosszabb időn át, rendszeresen, alkalmanként 2-5 millió forintot kapott Völner, aki cserébe a felügyeleti, hatósági, igazgatási jogkörével visszaélve vállalta, hogy konkrét ügyeket intéz a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke kérésének megfelelően.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.