Ungár Péter lesz az LMP első embere a közös ellenzéki listán

POLITIKA
2021 december 12., 17:00

Az LMP kongresszusán megválasztották az országgyűlési választások közös ellenzéki listáján szereplő jelöltjeit:

a párt politikusai közül az első helyre Ungár Péter, az országos elnökség titkára kerül.

A küldöttek a saját politikusaik közül a második helyre Kanász-Nagy Máté társelnököt szavazták meg, míg harmadiknak Keresztes László Lóránt frakcióvezetőt. A negyedik helyre Bakos Bernadett kőbányai önkormányzati képviselő került, míg az ötödik Ferenczi István, az LMP kispesti önkormányzati képviselője.

Ungár Péter az, LMP képviselője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. június 25-én.
photo_camera Ungár Péter az, LMP képviselője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. június 25-én. Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Azt írták, azért, hogy az LMP-frakció a lehető legerősebb legyen, a listán nem szerepelnek azok, akik az előválasztás eredményeként felveszik a küzdelmet a kormánypárti indulókkal, így nem szerepel a listán Schmuck Erzsébet, Csárdi Antal és Hohn Krisztina.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.