Megint félbe kellett szakítani egy Lyon-meccset

sport
2021 december 18., 10:46

Szurkolói rendbontás miatt 1–1-es állásnál félbeszakították a másodosztályú Paris FC és az élvonalbeli Lyon között zajló Francia Kupa-mérkőzést péntek este – írta a nemzetisport.hu. A legjobb 32 közé jutásért zajló összecsapás első gólját a párizsiak játékosa, Gaëtan Laura szerezte a 7. percben, de a vendégek Moussa Dembélé révén az első félidő végén egyenlítettek. Nem sokkal ezután kitört a káosz, a Lyon-szurkolók dobálni kezdték a rivális tábort, emiatt félbe kellett szakítani az összecsapást.

Itt lehet helyszíni videót megtekinteni:

link Forrás

A lyoni szurkolók mostanában nem bírnak magukkal. Mi is megírtuk, hogy november végén a meccs 4. percében fújta le a bíró a Lyon–Marseille francia bajnokit, mert egy hazai néző vizespalackkal dobta meg a vendégek szöglethez készülő sztárját, Dimitri Payetet, és csúnyán fejbe is találta. A drukker hat hónap felfüggesztett börtönt kapott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.