30 kiló dinamittal robbantotta fel a Tesláját a dühös finn, amikor megtudta, hogy mennyibe kerülne a nagyjavítás

közlekedés
2021 december 20., 13:52
comments 31

A boldogtalan finn először is azt tapasztalta, hogy a 2013-as évjáratú Tesla Model S különböző hibaüzeneteket küld, majd amikor – a hír szerint – elvitte a kocsit a szervizbe, és alaposan átvizsgáltatta, kiderült: akkumulátorcsere nélkül nem orvosolhatók a problémák. Megtudta ekkor azt is, hogy a nagyjavítás mindent egybevetve 20 ezer eurójába kerülne.

Annyira felkapta a vizet, hogy úgy döntött, megsemmisíti az autót a gyártójával együtt. Ehhez egy elhagyott kőbányára, 30 kilogramm dinamitra, valamint egy Elon Musk-bábura volt szüksége.

Hogy a művelet mennyibe került, arról nem jelentek meg információk. Olvasóink az alábbiakban egy 8 és fél perces dokumentumfilmen tekinthetik meg a történteket. Ha nincs ennyi idejük, akkor tekerjenek előre nagyjából 5 percet.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.