2022 leggyorsabb újszülöttjét Artur Jamesnek hívják Szlovákiában, Brajen hiába igyekezett, nem előzhette meg

népesedés
2022 január 1., 12:38
comments 3

Szlovákiában egyelőre nincs átfogó információ az újévi újszülöttekről, ám a humennéi Svet zravia kórházban napvilágot látott kisfiút nehéz lenne megelőzni – írja a Parameter.sk. Bianka Krejčiová szóvivő szerint Artur James egy perccel éjfél után érkezett, 3150 grammal, 48 centiméteresen született. Édesanyja Mária, Artur James az első gyermeke.

Rajta kívül az új év első babái közt van minden bizonnyal az eperjesi J. A. Reiman egyetemi kórházban született Brajen, aki 2810 grammal, 47 centiméterrel született.

Nyitrán az első babát Teodornak hívják, az egyetemi kórházban látta meg a napvilágot hajnali 3.24-kor, 3320 grammal, 51 centiméteresen.

Hajnali négy után érkezett az idei esztendő első újszülöttje Zsolnán. Ő Leo, aki 3230 grammot nyomott születésekor és 50 centiméteres volt. Édesanyja Kamenná Poruba községből származik, Leo az első babája.

Mint azt korábban már megírtuk, az első magyar baba 2022-ben Miskolcon született, ő kisfiú, és a Szelim nevet kapta.

(via Parameter.sk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt