Levélben kér pénzt a kampányra Orbán Viktor

POLITIKA
2022 január 03., 15:15
comments 48

A magyar választók postaládáit január első napjaiban levelek és csekkek lepték el, amelyekben Orbán Viktor, az ország miniszterelnöke arra kéri őket, támogassák anyagilag a Fidesz kampányát.

"Azért írok önnek, mert sorsdöntő választás előtt állunk. A tét nem kisebb, mint hogy Magyarország továbbra is előre megy, vagy visszafordul a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszakba." - írja levelében Orbán. A miniszterelnök ír még Brüsszel és a Soros-birodalom beavatkozási kísérleteiről, illegális migrációról, és persze a járvány jelentette kihívásokról, amelyekkel mindenkinek meg kell küzdeni.

"Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy amennyiben lehetőségei engedik, adományával Ön is járuljon hozzá ehhez a küzdelemhez és támogassa a Fidesz kampányát, hogy a felhívásunkat mindenhova eljuttathassuk.- kéri a levélben a kormányfő. A levél alapján amúgy a koronavírust leszámítva nem sok változott 2018-hoz képest, akkor a mostanihoz elképesztően hasonló levelet küldött ki a miniszterelnök, szintén csekkel együtt, hogy Soros Györgytől megvédjék az országot.

A mostani levélbe viszont egy kis szórakoztató baki is belefért, mert bár a leveleken már 2022. januári dátum szerepel, Orbán jövő tavaszi választásokról ír a szövegben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt