Levélben kér pénzt a kampányra Orbán Viktor

POLITIKA
2022 január 03., 15:15
comments 47

A magyar választók postaládáit január első napjaiban levelek és csekkek lepték el, amelyekben Orbán Viktor, az ország miniszterelnöke arra kéri őket, támogassák anyagilag a Fidesz kampányát.

"Azért írok önnek, mert sorsdöntő választás előtt állunk. A tét nem kisebb, mint hogy Magyarország továbbra is előre megy, vagy visszafordul a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszakba." - írja levelében Orbán. A miniszterelnök ír még Brüsszel és a Soros-birodalom beavatkozási kísérleteiről, illegális migrációról, és persze a járvány jelentette kihívásokról, amelyekkel mindenkinek meg kell küzdeni.

"Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy amennyiben lehetőségei engedik, adományával Ön is járuljon hozzá ehhez a küzdelemhez és támogassa a Fidesz kampányát, hogy a felhívásunkat mindenhova eljuttathassuk.- kéri a levélben a kormányfő. A levél alapján amúgy a koronavírust leszámítva nem sok változott 2018-hoz képest, akkor a mostanihoz elképesztően hasonló levelet küldött ki a miniszterelnök, szintén csekkel együtt, hogy Soros Györgytől megvédjék az országot.

A mostani levélbe viszont egy kis szórakoztató baki is belefért, mert bár a leveleken már 2022. januári dátum szerepel, Orbán jövő tavaszi választásokról ír a szövegben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.