Az ellenzéki politikusok egyenszínekbe öltöztetik közösségi oldalaikat, a kampány újabb fontos eleméről hullott le a lepel

POLITIKA
2022 január 06., 13:52
comments 24

Gyurcsány Ferenctől Kunhalmi Ágnesen át Tordai Bencéig sorra cserélik le facebookos borítóképeiket az egyesült ellenzék vezéralakjai. A friss dizájn a kékre, a türkizre és a fehérre alapoz, valamint a Legyen Magyarország mindannyiunké! szlogenre, illetve ott vannak a képen a pártok logói is. Az egykori miniszterelnök üzenetet is fűzött a váltáshoz, miszerint: "Idén áprilisban közösen kormányt váltunk. Mert ez a haza érdeke." Posztunk élesítése pillanatában Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt még nem cserélt, de bizonyára ami késik, nem múlik.

Frissítés: 15 óra 11 perctől már "Magyarország miniszterelnök-jelöltje" is az új közös színekben tündököl.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.