Minden szülő rémálma: a babakocsi fennmarad, az ajtók záródnak, a vonat elindul

január 10., hétfő 18:16
4
Düsseldorf, Hauptbahnhof Fotó: DAVID YOUNG/dpa Picture-Alliance via AFP

A német szövetségi rendőrség számolt be hétfőn arról, hogy vasárnap két szülő szerencsétlen körülmények között elveszítette kisbabáját, de sikerült megtalálni a csecsemőt, és visszajuttatni őt a szülőkhöz.

Az AP hírügynökség jelentése szerint a német szülők a düsseldorfi vasútállomáson készültek felszállni egy vonatra vasárnap kora reggel. A férj feltolta a szerelvényre a babakocsit, és várta, hogy felesége megérkezzen. Időközben azonban a mozdonyvezető becsukta az ajtókat, és a vonat útjára indult.

A pánikba esett szülők egy közelben parkoló taxishoz rohantak, abban a reményben, hogy a vonatot a közeli Duisburgban lévő megállóban utolérik. El is indultak. A kísérő nélküli gyermeket időközben észrevette több utas is, akik azonnal riasztották a kalauzt és a mozdonyvezetőt. A vonat ezt követően visszafordult és visszatért Düsseldorfba.

Az nem derül ki a jelentésből, hogy kik és hogyan érték el a szülőket, de végül ők is visszatértek Düsseldorfba, ahol a rendőrök visszaadták nekik a gyereket. (AP)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt