25 km-t gurult egy Szlovákiában elszabadult vonat, Magyarországra is átjött

közlekedés
2022 január 11., 16:45
comments 5

Az iho.hu írta meg, hogy hétfő este elszabadult egy mozdony a rá csatlakoztatott 22 teherkocsival együtt a Kassához tartozó Bárcáról.

Illusztráció
photo_camera Illusztráció

A lap azt írja, hogy a vonatot Szlovákiában nem sikerült megállítani, és belépett a MÁV-hálózat területére is, Hidasnémetinél felvágta a váltót, és a lejtős területen tovább gurult Abaújszántó felé, végül Hidasnémeti és Zsujta között állt meg, összesen kb. 25 km után.

Senki sem sérült meg, de Hidasnémeti és Abaújszántó között az eset kivizsgálásának idejére lezárták a pályát, és egy időre a hidasnémeti vasúti határátkelőt is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.