Rétvári Bence a lefújt pécsi stadionépítésről: Magyarország előre megy, nem hátra

POLITIKA
2022 január 13., 16:17
  • „Akkora baj van a gazdaságban, hogy a kormány mégsem épít meg egy stadiont” - írtuk december végén, mikor a karácsonyi Magyar Közlönyben megjelent, hogy mégsem építi meg a kabinet a pécsi focistadiont.
  • Nem pénzkérdés, hanem a pécsiek miatt nem épül aréna, fejtette meg a Nemzeti Sport. A miniszterelnök kedvenc napilapja szerint ugyanis „azért nem valósult meg a projekt, mert a pécsiek többsége az építkezések ellen volt. És mivel a város nagyobbik része nem akarta, a kormány sem erőltette a megvalósítást.”

A Nemzeti Sport kifacsart megfejtését olvasva tette fel a kérdést a DK-s Vadai Ágnes, hogy

"a stadionok építtetésekor a kormány megvizsgálta-e azt a lehetőséget, hogy a településeknek a túlárazott és kihasználatlan stadion helyett másra lenne szüksége?"

Gyurcsány, válaszolta az emberi erőforrások minisztériumának parlamenti államtitkára. A meg nem épülő pécsi stadionról Rétvári Bence két mondatot írt:

"A kormány célja továbbra is az, hogy hazánk minden lakosa számára biztosítsa a megfelelő sportolási körülményeket a versenysport és a szabadidősport terén egyaránt. Mi az országot építeni akarjuk, mert Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra."

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.