Rétvári Bence a lefújt pécsi stadionépítésről: Magyarország előre megy, nem hátra

POLITIKA
2022 január 13., 16:17
comments 3
  • „Akkora baj van a gazdaságban, hogy a kormány mégsem épít meg egy stadiont” - írtuk december végén, mikor a karácsonyi Magyar Közlönyben megjelent, hogy mégsem építi meg a kabinet a pécsi focistadiont.
  • Nem pénzkérdés, hanem a pécsiek miatt nem épül aréna, fejtette meg a Nemzeti Sport. A miniszterelnök kedvenc napilapja szerint ugyanis „azért nem valósult meg a projekt, mert a pécsiek többsége az építkezések ellen volt. És mivel a város nagyobbik része nem akarta, a kormány sem erőltette a megvalósítást.”

A Nemzeti Sport kifacsart megfejtését olvasva tette fel a kérdést a DK-s Vadai Ágnes, hogy

"a stadionok építtetésekor a kormány megvizsgálta-e azt a lehetőséget, hogy a településeknek a túlárazott és kihasználatlan stadion helyett másra lenne szüksége?"

Gyurcsány, válaszolta az emberi erőforrások minisztériumának parlamenti államtitkára. A meg nem épülő pécsi stadionról Rétvári Bence két mondatot írt:

"A kormány célja továbbra is az, hogy hazánk minden lakosa számára biztosítsa a megfelelő sportolási körülményeket a versenysport és a szabadidősport terén egyaránt. Mi az országot építeni akarjuk, mert Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.