Olyan műsort vágott le két Fidesz-alapító az M1-en, hogy mind a tíz ujjunkról lenyaltuk a narancslekvárt

Lezárt tartalom a Kör tagjainak tévé
2022 január 14., 05:09
comments 50

Hosszú idő után tényleg eredeti húzással jelentkezett a sokat kritizált közszolgálati média: januárral betört a közéleti műsorok piacára a 48 perc című magazinműsor, aminek csak az elnevezése színtelen-szagtalan, a formátumát bátran nevezhetjük forradalminak is.

Egy átlagos fideszes beszélgetős műsort kell elképzelni, amiben a műsorvezető és a vendégek a félidőben minden előzmény nélkül elhagyják a tévéstúdiót, lógva hagyják a gyanútlan tévénézőket, hogy átüljenek egy kivilágítatlan feketelyukba, és a hirado.hu-n folytassák a beszélgetést, az internetezők előtt.

Üzleti modellre szerencsére a közmédiánál nincs szükség, értelmetlen hát azon rugózni, hogy ez valami újszerű fiatalmegszólítási kísérlet a Kunigunda útján, vagy egyszerűen több helyre lehet beszámlázni a gyártásért. De amikor a 24. percnél a műsorvezető felállítja a vendégeket és átkíséri őket az internetre, az azért váratlanul éri a nézőt.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt