Nem elég, hogy szembement a forgalommal az M30-ason a 76 éves férfi, ráadásul nem is volt színjózan

közlekedés
2022 január 16., 09:57
comments 1

„A Miskolci Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást egy 76 éves helyi férfival szemben” – írja a Police.hu.

A BAZ megyei járőrök január 15-én 23:30-kor Miskolc irányából Szikszó felé haladtak az M30-ason, amikor felfigyeltek a forgalommal szemben közlekedő személyautóral. Az autót megállították, intézkedtek, a sofőr elmondta: egy miskolci bevásárlóközpontból akart hazajutni, de eltévedt, úgyhogy Halmaj után megfordult, és elindult visszafelé a forgalommal szemben.

A rendőrök ebből az alkalomból elővették a szondát is, ami pozitív eredményt mutatott, így a helyszínen elvették a férfi jogosítványát, majd előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.