Makó fideszes polgármestere 54 fotón szerepel az új, 24 oldalas önkormányzati újságban

POLITIKA
2022 január 18., 14:39

A makói mcsipos.hu írta meg, hogy Farkas Éva, Makó fideszes polgármestere nem bízta a véletlenre, és az új önkormányzati újságban, a csak 24 oldalas Makói Hírekben 54 fotón ismerhető fel. Az oldalanként 2,25 fotó.

photo_camera Forrás: Makói Hírek/mako.hu

A polgármester asszony nem szégyellős, ha kampányolni kell, az önkormányzati választás előtt kb. 800 idős makóinak adta elő gitárral az ölében a nyugdíjasok Imagine-jét.

link Forrás

Tavaly abból alakult ki művészeti vita Makón, hogy Farkas Éva férjének alapítványa egy érdekes faszobrot kapott ajándékba.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.