Február 17-én érkezik Budapestre Jair Bolsonaro, Brazília sajátos nézeteiről ismert elnöke

POLITIKA
2022 január 20., 11:53
comments 10

Február 17-én hivatalos látogatást tesz Budapesten Jair Bolsonaro. Az Azonnali.hu néhány nappal ezelőtt már írt arról, hogy a brazil elnök hazánkba érkezhet, mégpedig közvetlenül azután, hogy Oroszországban találkozott Vlagyimir Putyinnal. A kör ezzel annyiban bezárul, hogy mint kiderült, február elején az orosz elnök és a magyar miniszterelnök is tárgyalni fog Moszkvában.

photo_camera Jair Bolsonaro Fotó: MARCOS CORREA/AFP

Jair Bolsonaro meglepő és radikális kijelentések sokaságáról híres, ezen belül oltásszkeptikus nézeteit is szívesen hangoztatja. A brazil elnök mindemellett annak a jobboldali populista áramlatnak az egyik fontos szereplője, amelyet közelről is ismerünk.

Orbán Viktor egyébként 2018-ban a kevés európai állami vezető egyike volt, aki személyesen is részt vett Jair Bolsonaro elnöki beiktatásán 2018. január 1-jén.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.