Összeütközött két metrószerelvény az M3-as vonalon

közlekedés
2022 január 22., 08:13
comments 4

Az M3 vonal Kőbánya-Kispest kihúzó szakaszán, utasok által nem használt területen az éjjel két metrószerelvény ütközött - írja közleményében a BKV Zrt. Értelemszerűen ekkor utasok nem voltak a szerelvényen, semmilyen személyi sérülés nem történt. Egy harmadik szerelvény annyiban érintett, hogy benn ragadt a szóban forgó területen.

Jelenleg a rendőrség, a közlekedésbiztonsági szervezet és a BKV vizsgálja az eset körülményeit és azt hogy mekkora anyagi kár keletkezett. Az eset jelenleg nem jelent fennakadást a metróközlekedésben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.