Orbán: Van kérdés? Márki-Zay: Nekem lenne pár

POLITIKA
2022 január 30., 06:16
comments 11

Orbán Viktor szombaton európai szélsőjobboldali pártok vezetőivel tárgyalt Madridban. Este meg is osztott egy képet, amin riporterek veszik körül, és egy kacsintós emoji kíséretben odaírta: „Van kérdés?”

Ahogy mostanában szokás, a kommentelők közt megjelentek más fideszes politikusok, hogy növeljék a poszt elérését, de ezúttal Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje is válaszolt: „Nekem lenne pár”.

A párbeszéd aztán ennyiben maradt, Orbán nem reagált. Valószínűleg amúgy sem fognak beszélgetni egymással, Márki-Zay legalábbis egyelőre hiába hívta nyilvános vitára a miniszterelnököt.

Orbánt kizárólag éves sajtótájékoztatóin kérdezheti hosszabban a független sajtó Magyarországon, legutóbb decemberben volt erre példa.

Címlapkép: ATTILA KISBENEDEK/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.