Oly közel, s mégis távol - kishajó méretű asztalnál tárgyal a Kremlben Putyin és Orbán

POLITIKA
2022 február 01., 13:29
comments 23

Képeket adott ki a Kreml Vlagyimir Putyin és Orbán Viktor moszkvai találkozójáról, és az MTI hírügynökség azonnal közölte is azokat.

Az orosz elnök és a magyar miniszterelnök tizenegyedszer találkoznak négyszemközt Orbán 2010-es hatalomra lépése óta, de ilyen hosszú és impozáns étkezőasztalnál talán még sosem készült róluk kép.

Ránézésre a fotósnak legalább öt-hat méteres távolságból kellett elkészítenie a totálokat, hogy mindkét vezető (és tolmács illetve írnok) ráférjen.

Putykó
photo_camera Fotó: Kreml/MTI/MTVA
Vitykó
photo_camera Fotó: Kreml/MTI/MTVA
Orbán Viktor Moszkvában, fenruár 1-én. Akkor még évente 1 milliárd köbméter plusz gázról volt szó.
photo_camera Fotó: Kreml/MTI/MTVA

Az egyeztetésen sorra kerülő témákról Magyari Péter írt részletes elemzést a 444-re.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.