Márki-Zay nem ígér börtönt Mészáros Lőrincnek

POLITIKA
2022 február 08., 19:48
comments 7

„Ehhez én nem tudok csatlakozni” - mondta Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt az ATV Egyenes beszéd című műsorában a műsorvezető megállapítására, miszerint „a Momentum egyenesen börtönt ígér Mészáros Lőrincnek.”

A téma azért jött fel, mert kiderült, hogy Bige László, aki Márki-Zay kampányának egyik nagy támogatója, több mint 10 milliárd forint értékben üzletel rendszeresen Mészáros Lőrinc érdekeltségeivel. Márki-Zay azt mondta, ez is csak az bizonyítja, hogy a Fidesz hazudik, hiszen azt állítják, Bige tönkreteszi a gazdákat, holott Mészáros nem üzletelne vele, ha valóban túlárazott termékeket adna csak el.

link Forrás

Márki-Zay arról is beszélt, hogy eddig 17 ezren jelentkeztek szavazatszámlálónak az április 3-i választásra. A politikus hozzátette, minél többen jelentkeznek, annál nagyobb eséllyel őrizhetik meg a választások tisztaságát, ezért ő 22 ezer embert szeretne.

Iványi Gábor lehetséges köztársasági elnöki jelöléséről azt mondta, ez még nem lefutott ügy, az ellenzéki pártok szeretnének közös jelöltet, de több ember neve is a kalapban van még.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.