Márki-Zay nem ígér börtönt Mészáros Lőrincnek

február 8., kedd 19:48
8

„Ehhez én nem tudok csatlakozni” - mondta Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt az ATV Egyenes beszéd című műsorában a műsorvezető megállapítására, miszerint „a Momentum egyenesen börtönt ígér Mészáros Lőrincnek.”

A téma azért jött fel, mert kiderült, hogy Bige László, aki Márki-Zay kampányának egyik nagy támogatója, több mint 10 milliárd forint értékben üzletel rendszeresen Mészáros Lőrinc érdekeltségeivel. Márki-Zay azt mondta, ez is csak az bizonyítja, hogy a Fidesz hazudik, hiszen azt állítják, Bige tönkreteszi a gazdákat, holott Mészáros nem üzletelne vele, ha valóban túlárazott termékeket adna csak el.

Márki-Zay arról is beszélt, hogy eddig 17 ezren jelentkeztek szavazatszámlálónak az április 3-i választásra. A politikus hozzátette, minél többen jelentkeznek, annál nagyobb eséllyel őrizhetik meg a választások tisztaságát, ezért ő 22 ezer embert szeretne.

Iványi Gábor lehetséges köztársasági elnöki jelöléséről azt mondta, ez még nem lefutott ügy, az ellenzéki pártok szeretnének közös jelöltet, de több ember neve is a kalapban van még.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt