Május közepéig meghosszabbítja a kormány a benzinár-stopot

POLITIKA
2022 február 12., 15:26
comments 12

Három hónappal, május 15-ig meghosszabbítja a kormány az üzemanyagár-stopot. Az intézkedést Orbán Viktor évértékelő beszédében jelentette be, majd nem sokkal később a kormány Facebookon is hírt adott a döntésről.

A jogszabály, amely 480 forintban maximálta a benzin és a gázolaj literenkénti árát, november 15-től van érvényben, és február 15-én járt volna le.

Évértékelőjében Orbán arról beszélt, hogy az infláció ellen a kormány a 4 stop politikáját vezette be: rezsi, üzemanyag, kamat és élelmiszer árbefagyasztás van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.