Fidesz: Gyurcsány

POLITIKA
február 17., 17:58
comments 20

Csütörtökön, a késő délutáni órákban a kormánypárt kommunikációs stábja összeült, áttekintette a stratégiát, majd reagált Márki-Zay Péter csütörtöki országértékelő beszédére, és közleményében kijelentette:

Gyurcsány.

Egy Gyurcsány-show-t láthattunk ma, írja a párt, „benne egy rendkívül kínos epizódszereplővel, aki a baloldal színpadán áll, és aki mögött valójában Gyurcsány és Bajnai akar visszatérni a hatalomba.”

Rogán Antal munkatársai - ahogy évértékelőjén Orbán Viktor miniszterelnök - a bőségesen adagolt gyurcsányozás mellett külön figyelmet fordítottak arra, hogy véletlenül se írják le vagy ejtsék ki Márki-Zay nevét.

A „baloldal miniszterelnök-jelöltje” azokat a „Gyurcsányékat akarja hatalomra segíteni, akik egyszer már tönkretették a magyar gazdaságot, elvették a 13. havi nyugdíjat, egekbe emelték a rezsi árát” és így tovább - áll a közleményben.

A „baloldal miniszterelnök-jelöltje” ezzel ellentétben mindent megemelne és minden jót eltörölne, miközben sértegeti a vidékieket, a falusiakat, a nőket, a külhoni magyarokat, a fogyatékkal élőket és akit ér, és egyszerre félelmetes és nevetséges, ezért komoly veszélyt jelent Magyarország biztonságára - írja a párt.

Érdekes, hogy ciklusokkal korábban még épp Gyurcsány volt az, akinek a nevét gondosan kerülte Orbán Viktor - most viszont a Facebook-kommunikációja is szinte csak a volt MSZP-miniszterelnök démonizálására épül, ellenfelei közül csak vele foglalkozott évértékelő beszédében, ügyelve hogy a valódi jelöltet véletlenül se nevesítse és emelje fel ezzel a nagypolitikai diskurzus vele azonos szintjére.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt