Ez az élet, libsik, nem a Dom Perignon és a lazac!

agybaj
2022 február 20., 19:24
comments 30

Boldog István, a Fidesz parlamenti frakciójának korrupcióval vádolt tagja a következő ciklusban már nem lesz jelen az országos nagypolitikában – hiába nyert korábban háromszor, idén már nem indulhat az áprilisi választásokon –, de igyekszik szépen búcsúzni. Vasárnap például közzétette a tökéletes fb-posztot. Egyszerűen minden betűje és négyzetcentimétere tökéletes:

  • a libsizés
  • a Dom Pérignon-ozás és a lazacozás
  • a 2014-es debrői hárslevelű, amiről tudni kell, hogy – ha véletlenül száraz, ha minden bizonnyal félédes – semmi esetre sem szabad 7 évig érlelni, jól látszik a színén is, hogy elöregedett
  • ámbár valószínű, hogy frissen sem volt jó, hiszen a konszenzus szerint ez az évjárat volt egyértelműen a leggyengébb ebben az évezredben, és ebben nincs semmi túlzás
  • bónusz: talán ma a kontinensen nincs is csak Angliában ilyen szintű vitrin

A tepertős papucs szilvalekvárral viszont így ránézésre finomnak tűnik. Hiába, Boldog István sem lehet tökéletes.

Frissítés: pontosítanom kell, mint arra képzett olvasónk levélben felhívta a figyelmemet, a bor simán lehet még jó, sőt pompás is. Nem száraz és nem is félédes ugyanis, hanem a Hárs Pince késői szüretelésű édes presztízscucca, amelyről a megbízhatónak számító Pécsi Borozó nagyon szépeket írt tavaly nyáron. Egyébként még kapható.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.