A fideszes képviselőjelölt osztotta szét a minisztériumi laptopokat Kiskunhalason

POLITIKA
2022 február 21., 10:18
comments 6

Miután a kormány egy rendelettel elintézte, hogy a tanárok ne sztrájkolhassanak az alacsony fizetésük miatt, most is sorra csatlakoznak az iskolák az engedetlenségi mozgalomhoz. Erre és a kampányhajrára reagálhatott Vitályos Eszter, az Emmi államtitkára, aki múlt szerdán bejelentette, hogy február 15-e és március 31-e között 120 ezer notebookot oszt szét országosan pedagógusoknak és diákoknak. A saját választókörzetében, Szentendrén gyorsan át is adott 238 notebookot a Móricz Zsigmond Gimnáziumban.

És úgy látszik, a többi fideszes képviselőjelölt, is kihasználja az lehetőséget, hogy állami pénzből vett laptopokkal a kezében pózolhasson az iskolákban.

photo_camera Bányai Gábor megérkezett a kiskunhalasi gimnáziumba minisztériumi laptopokkal Fotó: Bányai Gábor/Facebook
photo_camera Fotó: Bányai Gábor/Facebook

Ezt a példát követte Bányai Gábor, a Bács-5-ös körzet fideszes jelöltje is, aki hétfőn a kiskunhalasi Bibó István Gimnáziumban adott át laptopokat. 120 diák és 20 pedagógus lehet hálás a képviselőnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.