Az Egységben Magyarországért szerint a Horváth Csabával szemben indított ügyészségi eljárás a Fidesz politikai támadása

február 24., csütörtök 14:48
4

Az Egységben Magyarországért a Horváth Csabával szemben indított ügyészségi eljárást - a rendelkezésre álló információk alapján - a Fidesz politikai támadásának tartja - közölte az ellenzéki pártszövetség. Horváth Csaba maga is azt nyilatkozta szerdán, hogy politikai támadásról van szó.

„Míg Völner Pál esetében egyértelmű bizonyítékokon alapuló bűncselekmény elkövetése miatt lett gyanúsított, Horváth Csaba esetében még azt sem tudni pontosan, hogy miért gyanúsították meg” - írják mai közleményükben.

Horváth Csaba Fotó: botost/444.hu

Szerintük a budapesti Városházán tartott házkutatás, az Iványi Gábor szervezeténél, az Oltalomnál tartott házkutatás és a Horváth Csabával történtek egy sorba illeszkednek. Mint írják: „a következő hetekben újabb és újabb támadásokra lehet számítani ellenzéki politikusok és közéleti szereplők ellen, ezeknek semmi más célja nincs, mint az ellenzéket megpróbálni megfélemlíteni, lejáratni és az egységét bomlasztani.” A hat párt úgy látja, Orbán Viktor minden, az ellenzéket üldöző putyini eszközt bevet a kampányban.

Azonban annyira nem titkos, hogy mi lehet a korrupciós vádak tárgya: erről Ács Dániel írt Egy sokaknak kellemetlen ügy állhat Horváth Csaba meggyanúsítása mögött című cikkében.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt