Az ellenzéki tüntetés után a rendőrök lezárták a Fidesz-székház felé vezető utat

POLITIKA
2022 február 24., 20:00

Véget ért az egyesült ellenzék Ukrajna melletti tüntetése, amit az orosz nagykövetségnél tartottak. A hivatalos tüntetés végén Lukácsi Katalin, a Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországa Mozgalom alelnöke azt javasolta a tömegnek, hogy akinél EU-s vagy ukrán zászló van, az tegye azt le a Fidesz Lendvay utcai székházánál.

A 444 tudósítója a helyszínről jelentette, hogy a székházat rendőrökkel védik, nem lehet megközelíteni.

photo_camera Fotó: Czinkóczi Sándor/444

A Hősök tere felől egy EU-s zászlót azért „ki tudtak tűzni” a kormánypárt székházára, vagyis be tudtak dobni annak erkélyére.

photo_camera Fotó: Czinkóczi Sándor/444
photo_camera Fotó: Halász Júlia/444
photo_camera Fotó: Halász Júlia/444
photo_camera Fotó: Czinkóczi Sándor/444

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.