Este 7-től tüntet az ellenzék az orosz nagykövetség előtt

POLITIKA
2022 február 24., 09:36
comments 17

Az egységes ellenzék kiáll Ukrajna területi integritása mellett és az orosz agresszió ellen, „egyben az Ukrajnában élő magyar testvéreink védelmében”, mondta Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt.

Felszólította a kormányt, hogy ne csak a NATO egységes álláspontját támogassa, hanem az oroszokkal szembeni szankcióként azonnal függessze fel Paks 2 engedélyezési eljárását, és utasítsa ki „az orosz kémbankot Magyarország területéről”. (Ezzel az orosz hátterű Nemzetközi Beruházási Bankra utalt, ami a magyar parlament döntése értelmében mentes a magyar hatóságok felügyelete alól.)

Márki-Zay bejelentette, este 7 órától ellenzéki tüntetést tartanak az orosz nagykövetség budapesti épülete előtt.

link Forrás

Csütörtök hajnal óta több oldalról támadják Ukrajnát az oroszok. Percről percre közvetítésünk itt olvasható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.