Lendületből áthajtott a tank a szembe jövő autón, csodával határos módon túlélte a sofőr

háború
2022 február 25., 11:50
comments 16

Frontálisan ráhajtott egy tank egy szabályosan közlekedő személygépkocsira Kijev belvárosában péntek reggel.

Az esetről több távoli videófelvétel is készült. Bár a közösségi médiában többen biztosra veszik, hogy orosz tank volt, és ez is látszik a valószínűbbnek, a képsorok alapján ezt ilyen messziségből nem lehet biztosan kijelenteni.

A videókon az látszik, hogy a tank és az autó külön sávban közelítenek egymás felé, amikor a tank hirtelen ráfordul a gépkocsira, és miszlikbe aprítja.

link Forrás

Egy másik felvétel arról tanúskodik, hogy a tank, miután egyszer már áthajtott az autón, rükvercben a biztonság kedvéért ismét áthajt rajta, és halad tovább:

link Forrás

Később előkerült egy közelebbi videó is:

link Forrás

Ezeknél is sokkolóbb az a felvétel, ami a mentés során készült: férfiak egy csoportja egy baltával próbálja kiszabadítani a roncsokba szorult, láthatóan teljesen halálra rémült sofőrt, aki az oda-vissza taposás ellenére is úgy tűnik, hogy túlélte a horrort:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.