Lendületből áthajtott a tank a szembe jövő autón, csodával határos módon túlélte a sofőr

háború
2022 február 25., 11:50
comments 16

Frontálisan ráhajtott egy tank egy szabályosan közlekedő személygépkocsira Kijev belvárosában péntek reggel.

Az esetről több távoli videófelvétel is készült. Bár a közösségi médiában többen biztosra veszik, hogy orosz tank volt, és ez is látszik a valószínűbbnek, a képsorok alapján ezt ilyen messziségből nem lehet biztosan kijelenteni.

A videókon az látszik, hogy a tank és az autó külön sávban közelítenek egymás felé, amikor a tank hirtelen ráfordul a gépkocsira, és miszlikbe aprítja.

Egy másik felvétel arról tanúskodik, hogy a tank, miután egyszer már áthajtott az autón, rükvercben a biztonság kedvéért ismét áthajt rajta, és halad tovább:

Később előkerült egy közelebbi videó is:

Ezeknél is sokkolóbb az a felvétel, ami a mentés során készült: férfiak egy csoportja egy baltával próbálja kiszabadítani a roncsokba szorult, láthatóan teljesen halálra rémült sofőrt, aki az oda-vissza taposás ellenére is úgy tűnik, hogy túlélte a horrort:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt