Mitt Romney idiótának nevezte a szélsőjobboldali konferencián résztvevő, Putyint éltető párttársait

február 28., hétfő 14:59
1

„Nagy tapsot kérek Oroszországnak” - fordult az AFPAC nevű, szélsőjobboldali konferencián a tömeghez február 25-én a 2017-es charlottesville-i rasszista zavargásokat szervező, nyíltan a fehér felsőbbrendűséget hirdető aktivista, Nicholas Fuentes, mielőtt a színpadra szólította volna Georgia republikánus képviselőjelöltjét, Marjorie Taylor Greene-t.

„Putyin, Putyin” - skandálta felbuzdulva a tömeg, ahogy a politikus a színpadra állt, miközben Ukrajnában már tartott az orosz invázió.

Greene-t 2020-ban választották meg képviselőnek, annak ellenére, hogy korábban a kaliforniai erdőtüzeket „zsidó űrlézerek” következményeként állította be, valamint a koronavírus-korlátozásokat a holokauszthoz hasonlította.

„Idióták vannak a csapatomban” - reagált Mitt Romney, prominens republikánus politikus. „Egyik politikai pártban sincs helye a fehér nacionalizmusnak és rasszizmusnak.”

Greene szerint a Demokrata Párt kommunista, és csak el akarják törölni őt identitáspolitikai alapon.

Korábban maga Donald Trump is dicsérte Putyint, „okosnak” nevezve őt, igaz, azóta már ő is kiszeretett kissé az orosz elnökből. (Washington Post)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt