„Sokan azt mondják, hogy a cigányok elloptak egy tankot. De barátaim, az egész nem igaz!” – nevet egy ukrán cigány egy tank előtt állva

március 2., szerda 9:23
13

A múlt héten az ukrán állami hírügynökség arról számolt be, hogy helyi romák elfoglaltak egy orosz tankot Herszonban, a falusiak merész akciójáért Anton Herascsenko belügyminiszteri tanácsadó elismerését fejezte ki.

Nem tudni, hogy tényleg megtörtént-e az eset, mindenesetre az állítólagos ukrán cigányok az internet hősei lettek, és felkerült egy videó a Redditre, amin egy állítólagos ukrán cigány egy tank előtt állva viccelődve azt mondja:

„Sokan azt mondják, hogy a cigányok elloptak egy tankot. De barátaim, az egész nem igaz. Mi csak idióta módon lenyúltuk! :D”

A nem igazán jól fordítható szójáték után arra a kérdésre, hogy tényleg ott volt-e, azt mondja, nem tudja, lehet, hogy nem volt ott, miközben mögötte ott van egy tank:

Fotó: Reddit

A videó mindenesetre gyanús, mert abba egy valószínűleg máshol történt eset van bevágva, amin épp traktorral vontatnak el egy tankot:

Az oroszok egyébként már azt állítják, hogy elfoglalták Herszont, de az ukránok szerint csak körülvették.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt