Putyin: Nincsenek rossz szándékaink a szomszédunkkal szemben

háború
2022 március 04., 12:27
comments 41

Az orosz elnök az állami felügyelet alatt álló Rossiya 24 hírcsatornán tartott beszédet, ebben figyelmeztette azokat, akik ellenzik Oroszország Ukrajna elleni támadását, hogy „ne súlyosbítsák a helyzetet” azzal, hogy további korlátozásokat hoznak az ország ellen.

„Nincsenek rossz szándékaink a szomszédunkkal szemben”

- mondta Putyin.

Beszélt arról is, hogy a kormánya szerint „nincs szükség” arra, hogy Ukrajna további lépéseket tegyen, ami „csak még rosszabbá teszi a kapcsolatukat”.

„Úgy gondolom, hogy mindenkinek azon kell elgondolkoznia, hogyan normalizáljuk a kapcsolatunkat, hogy normálisan együttműködjünk és normálisan fejlesszük a kapcsolatunkat” - mondta. Az Ukrajna elleni háborút elrendelő elnök hozzátette, hogy az orosz hadsereg minden eddigi akciója „csupán válasz volt néhány, az Orosz Föderációt ért barátságtalan lépésre”.

Putyin, mint viaszbábu, egy párizsi múzeum raktárában.
photo_camera Putyin, mint viaszbábu, egy párizsi múzeum raktárában. Fotó: JULIEN DE ROSA/AFP

(BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.