Miközben a budapesti pályaudvarokon civilek látják el a kormány munkáját, Szijjártó szerint „teljes mértékben fel vagyunk készülve” az egyre több menekültre

háború
2022 március 13., 09:56
comments 19

Szijjártó Péter szerint „teljes mértékben fel vagyunk készülve arra, hogy a növekvő számú menekülteket is befogadjuk Magyarországon”. A külügyminiszter ezt vasárnap jelentette be Facebookon, egy nappal azután, hogy megjelent Kaufmann Balázs és Boros Juli videója, amiből kiderül, hogy Budapesten a Keleti és a Nyugati pályaudvaron azért nincs káosz, mert a civilek látják el azt a munkát, amit a kormánynak kellett volna megszerveznie.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.