Itt olyan emberek jönnek, akiket előző nap bombáztak ki

video
2022 március 12., 05:34
comments 23
  • Az ENSZ szerint több mint 2 és fél millió ember menekült el Ukrajnából a háború kezdete óta. A menekültáradatra Magyarországon is számítani lehetett.
  • Az elmúlt napokban tömegesen érkeznek hazánkba is olyanok, akik csak akkor indultak útnak, amikor már ostrom alá vették a települést, ahol élnek.
  • A Facebookon olyan bejegyzések terjedtek el, melyek szerint káosz van a pályaudvarokon.
  • Amikor mi a Keletiben és a Nyugatiban jártunk, nem volt káosz. Azért nem, mert a civilek látják el azt a munkát, amit a kormánynak kellett volna megszerveznie.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.