Döbbenet: Márki-Zay Pétert szerda reggelre meghívták a köztévébe

Média
2022 március 15., 21:01
comments 6
photo_camera Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Zrt. vezérigazgatója beszél a közmédia és a Petõfi Irodalmi Múzeum (PIM) közös Petõfi-projektjérõl tartott online sajtótájékoztatón a budapesti A38 hajón 2021. március 12-én Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA

Múlt héten jelentette be Dobos Menyhért, a közmédia választási irodájának elnöke, hogy jövő szerdától három héten keresztül - az M1 és a Kossuth Rádió reggeli műsorsávjában - minden párt kap 5 percet, hogy bemutatkozzon a választók előtt.

Ténylegesen be kell majd mutatkozniuk, mivel négy évig egyáltalán nem hívták őket a közszolgálati stúdiókba. Ugyanezt az elegáns gyakorlatot mutatta be a 2018-as kampányban is a közmédia. Akkor is 5-5 percet adtak a pártoknak, most alighanem az egész ellenzéki szövetségre szánnak 5 percet - erre utalt legalábbis posztjában Márki-Zay is.

130 milliárd forint, négy év, öt perc:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt