A Pappas Auto luxusautókat adott ingyenes használatba a Magyar Nemzeti Múzeumnak

KULTÚRA
2022 március 23., 18:53
comments 7

„A Pappas három személyautó ingyenes használatának a biztosításával segíti intézményünket. Remélem, sok magyar vállalat fogja követni a példájukat! Kérem, ennek az előmozdításában Önök is segítsenek, s velünk együtt hirdessék: Legyen a kultúra támogatása polgári erény” – írta L. Simon László, a Magyar Nemzeti Múzeum (MNM) főigazgatója a Magyar Hang megkeresésére, akit a lap arról kérdezett, hogy intézménye kapott-e luxus kategóriás gépjárműveket.

A hír tehát igaz, a Pappas Auto Magyarország Kft. három Mercedest ajánlott fel az MNM részére. Az ilyen típusú kupék ára a Pappas honlapján fellelhető adatok szerint 30 és 45 millió forint között mozog, a Magyar Hang információi szerint a főigazgató által használt jármű a drágább modellek közé tartozik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.