A Spotify átnevezi a Greenroomot

március 23., szerda 17:53

A Greenroom Spotify Live néven lesz megtalálható a cég kínálatában. Az új közösségi audioalkalmazással a tartalomkészítők beszélgetéseket szervezhetnek, amelyeket az előfizetők a Spotify alkalmazásban hallgathatnak. A Spotify Live tartalma a fő streaming alkalmazásba lesz integrálva, hogy a szolgáltatás könnyebben elérhetővé váljon a felhasználók számára. A változások várhatóan még 2022 második negyedévében megtörténhetnek. - a Bloomberg információi szerint.

A Spotify tavaly indította a Greenroomot iOS és Android rendszeren a Clubhouse versenytársaként. Az alkalmazás a Betty Labs szoftverfejlesztő cég által készített Locker Roomra épült, amit a Spotify még tavaly márciusban vásárolt meg. A Greenroom elindításakor, a Spotify egyike volt azoknak a technológiai platformoknak, amik élő audioterméket dobtak a piacra, remélve, hogy részük lehet abban a sikerben, amit a Clubhouse ért el az első évében. A Greenroom azonban még nem igazán talált magának szélesebb közönséget, miután viszonylag lassan indult a tavalyi újrabrendelése után. (The Verge)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt