A legfőbb kormányzati influenszer máris megállapította, hogy Zelenszkij és az ellenzék ugyanabból a kottából játszik

elmebaj
2022 március 25., 13:02
comments 61

Nem szégyelled magad, Zelenszkij?” - szegezte a kérdést az orosz hadsereg által lerohant ország elnökének a Megafon Központ által megtolt oldalán Rákay Philip, miután Zelenszkij a csütörtök esti EU-csúcson elmondott beszédében külön felszólította Orbán Viktort, hogy döntse el végre, kivel van, és ne tétovázzon tovább.

Ezután a miniszterelnök még csak egy sablonos közleményben utasította vissza a szankciókra és a fegyverszállítmányok átengedésére vonatkozó követeléseket, és pénteken Szijjártó Péter is azt mondta, meglenne a véleménye a személyeskedő stílusról, de most erről nem beszélne. Így aztán a háborgás Rákay Philipre maradt, aki egyébként februárban személyesen vett részt a Fidesz balatonfüredi frakcióülésén.

Fejezzétek be végre a hazám belerángatását a háborútokba! Hagyjátok abba a Magyarország elleni nemzetközi hergelést, a bűnbakkeresést, állítsátok le azt az amerikai hálózatok által kimódolt, hazug retorikát, amely szerint a magyar kormány a bűnös Ukrajna szenvedéséért, amiért nem enged át fegyvereket a magyar-ukrán határon! Álljatok le végre!” - üzente a megmondóember Ukrajna elnökének. Majd miután megemlékezett arról, hogy Magyarország most még arra is hajlandó volt, hogy a háború elől menekülő embereket fogadjon be, rátért a lényegre:

De téged persze mit sem érdekel mindez. Éppen ugyanabból az amerikai kottából beszélsz és hergelsz, mint a magyar baloldal politikusai. Akik Márki-Zay Pétertől a Momentumos és Párbeszédes hálózati ügynökhaverjaidon át a Gyurcsány-lista minden egyes megszólalóján keresztül ugyanazt a nótát fújjátok: bármi áron, de valahogyan bele akarjátok rángatni a hazánkat a háborútokba. Miközben a magyar kormány - nagyon helyesen - a NATO álláspontját képviseli a kérdésben: KI KELL MARADNUNK BELŐLE!

És bárhogy is mesterkedtek, Zelenszkij - a hálózatokkal együtt -, április 3-án a választásokon a magyar emberek ezért is szavaznak majd újra bizalmat Orbán Viktornak! Mert tökéletesen átlátják, hogy Magyarország a békében, nem pedig egy világháború kirobbantásában érdekelt!

A Facebookot fideszes üzenetekkel teleharsogó Megafon Központ egyébként a kampány legnagyobb költőjének számít, a legutóbbi összesítésünk szerint 2019 óta már több mint 960 millió forintot költöttek el, hogy az ehhez hasonló üzenetek minél több emberhez eljuthassanak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.