Zelenszkij nyíltan beavatkozik a magyar választásokba, leplezte le Budai Gyula

elmebaj
2022 március 26., 11:47
comments 30

A világpolitika jelenleg legtöbbet szereplő vezetője, az Európában évtizedek óta nem látott háborúban védekező vezető, akinek bujkálnia kell, miközben a népét halomra lövik - szóval Volodimir Zelenszkij valójában azon mesterkedik mindeközben, hogy hatalomra segítse az Egységben Magyarországért politikusait.

Ezt a fideszes képviselő, Budai Gyula fejtette meg:

Még egy kicsit gondolkodott, és újra posztolt:

Orbán Viktor egyelőre, hivatalosan megértést tanúsít az ukrán elnökkel szemben, de a médiája már rajta van az ügyön: Bayer Zsolt mai eszmefuttatásában az USA bábjaként írt róla, illetve Gyurcsányhoz hasonlította, Rákay Philip pedig leügynöközte, a magyar ellenzékkel való szövetkezéssel vádolta, és feltette a kérdést: „Nem szégyelled magad, Zelenszkij?”

(A címlapi kép Budai Gyula videójából, amelyet arról készített, hogy önkezével szállított segélycsomagot az Ukrajnából menekülőknek.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt