Tokaji és balatoni gigaberuházások zsilipeltek át az orosz Sberbanktól a Tiborcz-féle Gránit Bankhoz

gazdaság
2022 március 28., 16:34

Több tízezer ügyfélnek kellett új bank után néznie a Sberbank március 1-i megszűnése miatt. Például a Jellinek Dániel plázamilliárdos érdekeltségébe tartozó Appeninn Nyrt. március 3-án közölte, hogy a Sberbank végelszámolása az ingatlanos cég közvetlen többségi tulajdonában álló Dreamland Holding Zrt., valamint annak közvetett tulajdonában lévő projekttársaságok egyes, az orosz hátterű pénzintézetnél vezetett fizetési számláit is érinti. Magyarán az Appeninn néhány cégének új bankot kellett keresnie magának.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.