15 milliárdot folyatott a kormány egy alapítványba négy nappal a választás előtt

PÉNZ
2022 március 31., 08:27
comments 10

Közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítvány létesítéséhez, valamint részére pénzbeli vagyoni juttatás nyújtásához szükséges forrás biztosítása – mindössze ennyit közölt a szerdai Magyar Közlönyben egy 15 milliárd forintos költségvetési átcsoportosításról a Miniszterelnökség, ezt az mfor.hu vette észre.

A kormányrendelet, amit Orbán Viktor írt alá, nem részletezi, hogy pontosan milyen feladatokat lát majd el a most megalapítandó szervezet. A szerda este meghozott döntésről mindössze annyi derült ki, hogy a Miniszterelnökség Központi kezelésű előirányzatok című költségvetési soráról vonták el a forrást az új alapítvány létrehozására.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.