A magyar bulváruniverzum a választás után: Gáspár Győző Lévai Anikóval fotózkodott, Tóth Gabi szerint „meg volt írva”

POLITIKA
2022 április 04., 09:41
comments 2

Újabb kétharmaddal nyert a Fidesz, Orbán Viktor maradt a miniszterelnök, itt az ideje megnézni, hogyan reagáltak erre Magyarország híresemberei.

Például Gáspár Győző, aki a kampányhajrában döntött úgy a komplett családjával együtt, hogy teljes vállszélességgel és egy füzetnyi javaslattal együtt áll be a Fidesz mögé. Gáspár a munkaidejében általában az RTL Klubnál vezet műsort, legutóbb még a Való világ háttérműsorában volt látható, ahol többek közt olyan kérdéseket tett fel a vendégeknek, hogy a műsorban szereplő nőket „hogyan roncsolnák szét”.

link Forrás

Az nem derült ki, hogy hasonló kérdéseket intézett-e vasárnap este a Bálnában összegyűlt fideszeseknek is, mindenesetre kihasználta az alkalmat arra, hogy fotózkodjon például Szijjártó Péter külügyminiszterrel – akivel boldogan szorongatták egymás kezét –,

photo_camera Fotó: Facebook/Gáspár Győző

Rákay Philip fidesz-influenszerrel

photo_camera Fotó: Facebook/Gáspár Győző

és Lévai Anikóval, Orbán Viktor feleségével.

photo_camera Fotó: Facebook/Gáspár Győző

Orbán Viktorral nem készült közös fotója.

Arról nincs információnk, hogy a Fidesz eredményváróján ott volt-e Tóth Gabi, aki a kormánypárt kampányzáróján még énekelt, mindenesetre az énekesnő Instagramon imádkozó kezes emojival közölte, hogy „meg volt írva”, miután kiderült, hogy a Fidesz újabb kétharmaddal nyert.

photo_camera Fotó: Instagram/Tóth Gabi

Lotfi Begi DJ/producer is hasonlóan, Németh Zsolt Facebook-oldalát megszégyenítő emojihalommal fejezte ki örömét Facebookon.

photo_camera Fotó: Facebook/Lotfi Begi

Kis Grófo, aki a kampány utolsó napjaiban Orbán Viktornál is járt a Karmelitában, egy Szijjártóval közös fotóval dobta fel mindenki vasárnap estéjét.

photo_camera Fotó: Facebook/Kis Grófo

Kállay-Saunder András, aki a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon képviselte Magyarországot, utólag nem kommentálta a választás eredményét, de vasárnap még azt fejtegette Facebookján, hogy most „végre” tudott kire voksolni, mert a pornómilliárdos Gattyán is elindult a választáson.

„Sziasztok, őszintén mióta Magyarországon élek, nem mentem voksolni. Most is sokat gondolkodtam, és arra jutottam, hogy a népnek végre van mire szavaznia. A lehetőség adott. Nekem, a mostani fiatalság tagjaként, esélyem van, hogy ezen változtassák és a Megoldás Mozgalma mellé álljak. Ne hagyjuk, hogy a múlt határozza meg a jövőt!”

Hozzá hasonlóan gondolkodott Kulcsár Edina új pasija, a G.w.M. néven futó rapper és L.L. Junior is. Ők egy közös szelfivel adták mindenki tudtára, hogy „nagyon unalmas” hogy „két politikai tömb vitatkozik egymással, fröcsögnek egymásra”, ezért adtak esélyt egy „független, fiatal, kreatív civil csapatnak”. Mármint Gattyán Görgy pártjának.

photo_camera Fotó: Instagram/L.L. Junior

Napokkal korábban L.L. Junior egyébként még Hoppál Péter fideszes politikussal szelfizett utóbbi Facebook-oldalán, de a fotót Hoppál később törölte, miután észlelhette, hogy L.L. Junior szíve más felé húz.

photo_camera Fotó: Facebook/Hoppál Péter

Ezen a ponton már jogosan merül fel a kérdés, hogy és mit gondol a magyarországi választás helyzetéről Vajna Tímea. Erre azonban nem tudjuk a választ, mert az egykori filmügyi kormánybiztos özvegye nem nyilatkozott meg semmilyen nyilvános platformon. Ha megteszi, azonnal frissítjük a cikket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.