Orbán nem érezte fontosnak, hogy elmondja, Bucsáról is beszélgettek Putyinnal

háború
2022 április 7., 6:42
comments 14

Orbán Viktor szerdai sajtótájékoztatóján közölte, hogy telefonon beszélt Vlagyimir Putyinnal, akit Budapestre hívott, hogy itt tárgyaljanak az ukrán elnökkel, a francia elnökkel és a német kancellárral a tűzszünetről. Orbán azt viszont már nem tartotta szükségesnek megemlíteni, hogy Putyinnal Bucsáról is beszélgettek – írja a hvg.hu. A lap a Kreml által kiadott összefoglalót szemlézte, amely szerint Putyin „a kijevi kormányzat durva és cinikus bucsai provokációjának” minősítette a történteket.

Ez az első alkalom, hogy az orosz elnök megnyilvánult az ukrajnai tömegmészárlásról, de úgy tűnik, Orbán nem érezte fontosnak, hogy erről beszámoljon a nemzetközi sajtótájékoztatóján.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt