Orbán nem érezte fontosnak, hogy elmondja, Bucsáról is beszélgettek Putyinnal

háború
2022 április 07., 06:42
comments 14

Orbán Viktor szerdai sajtótájékoztatóján közölte, hogy telefonon beszélt Vlagyimir Putyinnal, akit Budapestre hívott, hogy itt tárgyaljanak az ukrán elnökkel, a francia elnökkel és a német kancellárral a tűzszünetről. Orbán azt viszont már nem tartotta szükségesnek megemlíteni, hogy Putyinnal Bucsáról is beszélgettek – írja a hvg.hu. A lap a Kreml által kiadott összefoglalót szemlézte, amely szerint Putyin „a kijevi kormányzat durva és cinikus bucsai provokációjának” minősítette a történteket.

Ez az első alkalom, hogy az orosz elnök megnyilvánult az ukrajnai tömegmészárlásról, de úgy tűnik, Orbán nem érezte fontosnak, hogy erről beszámoljon a nemzetközi sajtótájékoztatóján.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.