A közmédia szerint Bende Balázs egészségügyi okokra hivatkozva mondott fel

április 12., kedd 14:20
37

A Magyar Hang délelőtt arról számolt be, hogy távozik az M1-től Bende Balázs, a Fidesz-kormány egyik legvadabb rajongója.

Bende a lapnak csak annyit válaszolt, hogy keressék a távozásával kapcsolatban az MTVA sajtóosztályát, ami később el is árulta, mi történt. A fideszes hisztigép a választás után még megtartotta az észak-koreai stílusú győzelmi beszédét, de utána valami változott. A közmédia a Magyar Hangnak azt írta:

„Az M1 csatorna vezető szerkesztője a hétfői nap folyamán egészségügyi okokra hivatkozással adta be felmondását. Döntését a közmédia vezetősége sajnálattal tudomásul vette.”

Bende Balázs a köztévében olyanokról beszélt, hogy a kormánynak köszönhető az áldott karácsony, az ellenzék gyűlöl mindent, ami magyar és keresztény, a magyarokat semmi és senki nem tudja térdre kényszeríteni, Zelenszkij fegyvert adott az ukrán alvilágnak, akik majd a háború után a kárpátaljai magyarok ellen fordulnak.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt