Márki-Zay Péter elfogadta Lázár János meghívását

április 21., csütörtök 14:41
3

Márki-Zay Péter elfogadja Lázár János meghívását a munkamegbeszélésre, de az ATV-nek nyilatkozva furcsállta, hogy a Csongrád-4-es körzetet 51,77 százalékkal megnyerő fideszes képviselő egy nem nyilvános találkozóra csak nyilvánosan hívta meg őt. Bár Lázár János a jelölti vitától elzárkózott, most, a győzelem után úgy látja, „a választás győztesének nem pusztán joga, hanem felelőssége is a béke és a konszolidáció érdekében cselekednie. Hódmezővásárhelynek több évnyi kampány után végre nyugalomra és fejlődésre van szüksége. Éppen ezért nem sajtónyilvános kampányeseményre, hanem érdemi munkamegbeszélésre hívom a polgármestert”.

Márki-Zay jó ötletnek tartja a találkozót, a csatornának azt mondta, ő az elmúlt időszakban is mindig nyitott volt erre, az önkormányzati választások után is megígérte a választóknak, hogy felkeresi Lázárt, ezt pedig meg is tette, a találkozó azonban végül nem jött össze.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt